A. Vill du ha hjälp med picknick-korg? Beställ dagen innan så löser vi det .

B. Cyklar finns på gården för den som känner för en tur. Boka gärna vid incheck.

C. Hundar & katter är välkomna på gården om du har koll på dem. Vi har en del matskålar och hundkorgar som du kan låna vid ditt besök. Det går bra att rasta hunden bakom gården i äppelodlingen. Tänk på hålla din hund kopplad, i grannskapet finns både rådjur och vildsvin.

D. Bröllopstankar, födelsedag, familjesammankomst? Vi har inte plats för jättemånga gäster men sisådär 30+ kan sova & äta här. Det går även att ”ta över gården” under några dagar och då även få tillgång till sällskapsrummen i bostadhuset. Vi hjälper dig med kontakter för att få bästa upplevelse.

E. Spelkvällar. Då och då tas det ton på innergården, planerat eller spontant, håll ögonen på vår kalender och sociala medier för mer info.

F. Allt är till salu? Gillade du stolen du satt på, tavlan du såg eller tallriken maten serverades på? Blommorna? Det mesta på gården är till salu i befintlig form om priset och köparen är det rätta.

G. Välkommen in i vår trädgård. Du får gärna gå runt vårt hus och uppleva trädgården. Tänk bara på att det finns vattendrag (ett litet vattenfall) så att du inte snubblar. Dammen är inhängnad för att det är det lugnast för ankorna och fiskarna som bor där samt att marken är ganska mjuk och lerig. Med andra ord ingen bra vandringsväg, respektera gärna ankornas behov av frid.

C. Länkar till vandringsleder, och andra aktörer värda att ta plats...